Extending a house

The owners of this old adobe building wanted to add extra living space with plenty of natural light in order to take full advantage of their magnificent wooded parkland. The aim was simply to create a place for relaxation, immersed in the natural surroundings. They quickly came to the conclusion that a conservatory was what they needed. The aesthetic qualities of the Opensun®, with its clean lines and very modern look, matched the existing building well.

When the weather permits, this new room, which connects to the kitchen and dining room, turns into a terrace for having coffee outside and when night falls, it becomes a reading and music room.

Model: Opensun®180 6/7 metres diameter
Glass: flat
Opening system: left-side – manual
Surface covered: 22 m²
Architect: Marc Givry

Contact PRESS

* Required fields
 
 
 
 
 
 

Under the French Data Protection Act of 6 January 1978, amended in 2004, you may access and correct information concerning you. To exercise this right, please write to OPENSUN - 1 allée de la Palestine - 38610 Gières – FRANCE.

Contact ARCHITECT

* Required fields
 
 
 
 
 
 

Under the French Data Protection Act of 6 January 1978, amended in 2004, you may access and correct information concerning you. To exercise this right, please write to OPENSUN - 1 allée de la Palestine - 38610 Gières – FRANCE.

Contact INTERNATIONAL : Fabrice ALIGAND

* Required fields

 
 
 
 

Under the French Data Protection Act of 6 January 1978, amended in 2004, you may access and correct information concerning you. To exercise this right, please write to OPENSUN - 1 allée de la Palestine - 38610 Gières – FRANCE.

Contact in FRANCE : Laurent BOUINEAU

* Required fields

 
 
 
 

Under the French Data Protection Act of 6 January 1978, amended in 2004, you may access and correct information concerning you. To exercise this right, please write to OPENSUN - 1 allée de la Palestine - 38610 Gières – FRANCE.